De winkelwagen is leeg

nellekemauritshomepage

MRTS 07 maakt kleding en accessoires die past in het modebeeld en daarnaast allerlei slimme eigenschappen heeft die ervoor zorgen dat je kleding lekker zit en gemakkelijk aan- en uit te trekken is. Er is ruimte voor slangetjes en allerlei gemakkelijke openingen die mooi zijn weggewerkt zodat je het niet ziet. De sjaals laten geen vocht door en trendy beenwarmers toveren je schoenen om in mooie laarzen die perfect passen bij je outfit.

MRTS 07 staat voor Maurits (geboren in 2007). Maurits is de zoon van oprichtster Nelleke Litjens en de grote inspiratiebron voor het label. Maurits ondervindt door NAH een veelvoud aan praktische problemen en MRTS 07 biedt voor veel van deze ongemakken een mooie oplossing. Loop jij ook ergens tegenaan en wil je ons hierin adviseren? Heel graag! Alleen door jouw feedback kunnen we nog meer kinderen helpen.

Elk kledingstuk is uniek en met de hand vervaardigd. Wil je een extra aanpassing? Geen probleem, we kunnen alle kledingstukken precies aanpassen zoals jij het wilt.
Heb je een speciale gelegenheid? Laat het ons weten en we maken precies wat jij wilt met alle gemakken die voor jou belangrijk zijn.

Onze collectie is continue in beweging en wordt diverse keren per maand aangevuld met nieuwe items. Hou deze website dus goed in de gaten!

 

Contact

Heb je een vraag?
Mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 20922309

Adres:

MRTS 07
Oude Laarderweg 4
6003 ME WEERT
KvK 12043529